top of page

Bit IS - Bit Moduli - Ekspertni sustavi

Bit IS - Poslovno informacijski sustav pogodan za sve tipove poslovnih subjekata od malih i srednje velikih poduzeća s tendencijom rasta do velikih poslovnih subjekata koji su prerasli postojeće informatičke kapacite i traže zahtjevnije sustave.

Modularnost sustava sa velikim brojem razvijenih poslovnih funkcija pokriva sve poslovne procese poduzeća ali omogućuje i implementaciju samo onih dijelova koje poslovni subjekti traže.

Konstantni razvoj sustava sa novim nadogradnjama ispravlja i poboljšava rad postojećih funkcionalnosti, donosi nove mogućnosti, pruža sigurnost u praćenju zakonskih promjena te osigurava praćenje tehnoloških trendova u informatizaciji i poslovanju.

Ekspertni sustavi razvijaju se za područja gdje standardni sustavi ne pružaju zadovoljavajuće rezultate na postavljene zahtjeve. Nalazimo ih u raznim područjima poslovanja, a uspješnost ekspertnog sustava i dobiveni rezultati ovise o nizu postupaka koji se tijekom razvoja moraju uskladiti. Analizu i razumijevanje postavljenih zahtjeva vrše eksperti određenih područja te određuju algoritme koje vrhunski programeri implementiraju u odgovarajuće rješenje. Znati prepoznati, pronaći i spojiti stručnjake sa potrebnim znanjima za razvoj ekspertnih sustava mogu samo vrhunski menadžeri sa dugogodišnjim iskustvom.


BitVerus je tvrtka koja je ima takve stručnjake, ima znanje i iskustvo.


BitVerus se dokazao u razvoju ekspertnih sustava na području avio-cateringa, ugostiteljstva, sigurnosno-alarmnih sustava.

Sustav podrške i edukacije za sve naše korisnike

Složenost informacijskih sustava zahtjeva odgovarajuća znanja koja korisnik mora posjedovati kako bi sustavom upravljao. Iako je sustav izgrađen da bi korisniku bilo što jednostavnije korištenje i kako bi se korisnik fokusirao na bit svoga poslovanja, opširnost i razrađenost sustava traži prethodnu obuku za ispravan rad.
Uz edukaciju daju se savjeti i specijalizirana znanja. Znanja na granici menadžmenta i informatike koja su neophodna za planiranje resursa poduzeća vezana za rad informacijskog sustava. 

PODRŠKA

ZAPOČNI EDUKACIJU

bottom of page